Prošlo je više od 50 godina od kako je Fagor napravio prve korake zahvaljujući petorici studenata preduzetnika. Danas je peti najveći evropski proizvođač, prisutan u milionima domova širom sveta i lider na španskom i francuskom tržištu.Nakon kupovine Brandt grupe, Fagor Električni Aparati je peti najveći proizvođač električnih aparata u Evropi, sa udelom na evropskom tržištu od blizu 6% i prometom od više od 1.498 miliona eura.Fagor industrijska grupa fakturiše preko 1.700 miliona eura godišnje i ima 11.000 zaposlenih.Poseduje 16 proizvodnih postrojenja u Španiji, Francuskoj, Italiji, Poljskoj, Maroku i Kini i 17 podružnica širom sveta, i njeni proizvodi su reklamirani u preko 100 zemalja. Ukupna proizvodnja Fagor industrijske grupe premašila je cifru od 7 miliona električnih aparata.

download.jpg


Knjiga
posalji recept"



probali smo

mi smo probali nase [roizvode probajte i vi 
timthumb_(9).jpg

Recept 1

Recept za špagete iz mikrotalasne rerne je jedan od onih recepata koji su vam potrebni kada ste ograničeni vremenom a potreban vam je brz i ukusan obrok za celu porodicu. Dobra strana ovog jela je to što se može zamrznuti i čuvati do trenutka kada vam je potreban, a time se vreme pripreme  visestruko skracuje

Pročitaj više
kuvanje-na-pari-02.jpg

Recept 2

Kuvana riba i morski plodovi biće sačuvani u celosti i zadržaće svoj prirodni ukus.Meso ribe je jako delikatno i iz tog razloga zahteva posebnu pažnju. Uobičajeni način pripreme podrazumeva dosta ulja koje nikako nije zdravo, dok kuvanje na pari uspeva da zadrži strukturu i hranljivost ribe. Dodatno, riba se mnogo brže sprema jer se kuva ujednačeno sa svih strana.Kuvana riba je najbolja na pari od vina, sa dosta začinskih biljaka koji joj daju egzotičan ukus.

Pročitaj više
timthumb_(10).jpg

Recept 3

Kuvanje jaja je jedan od najjednostavnijih postupaka koji postoji, a opet ima toliko različitih pristupa. Da li kuvanje jaja počinje u vreloj ili hladnoj vodi? Koliko dugo treba kuvati? Da li ih treba hladiti ili ostaviti na sobnoj temperaturi?Kuvana jaja koriste se u ogromnom broju recepata kao dodatak, deo salate ili osnovna namirnica. Rovito kuvana jaja obično se jedu samostalno, dok se tvrdo kuvana jaja mogu dalje obrađivati i od njih se praviti različite paštete i filovi.Kuvano jaje stavlja se na posebno postolje koje ga drži uspravnim, ljušti se njegov sâm vrh, a jede se kafenom kašičicom ili umakanjem tosta u rovito jezgro. Tvrdo kuvano jaje može se čuvati u frižideru do nedelju dana i jesti hladno.Od toga da li želite tvrdo ili meko kuvana jaja, zavisi i dužina kuvanja. Uopšteno govoreći, kuvanje jaja do četiri minuta daje najbolja rovita jaja, dok se između sedam i deset minuta u ključaloj vodi drže tvrda. Međutim, sâm postupak se razlikuje.

Pročitaj više
Powered by WebExpress